Ångest och glädje

 
Förra veckan kom det en hel hög med bussgods till praktiken. Det visade sig att de olika paketen (sammanlagt 5 stycken) skulle till varenda skola i hela kommunen.
Och till min stora fasa så skulle jag självklart få lov att leverera ett av paketen till min gamla högstadieskola. Fick panik bara av tanken på att få lov att kliva in i den...
Hur som helst, jag levererade de paketen jag hann med, och bar sedan in resten av paketen i butiken igen. Dagen efter hade jag panik igen, eftersom jag insåg att jag nu skulle få lov att jag skulle få lov att leverera paketet till min gamla högstadieskola... som jag inte satt min fot i på 10 år.
Hur som helst, jag kom till praktiken, och var redo att leverera paketen... men som tur var, så behövde jag bara leverera ett paket, eftersom chefen redan leverat de andra paketen. Hurra!
 
Och idag bar det iväg till veterinären med Oliwia. Hon blev chipmärkt och vaccinerad, så nu är jag lite lugnare, i fall hon skulle smita ut från lägenheten igen...
Hon var hur duktig som helst, gick snällt ut ur transportburen och verkade väldigt nyfiken på sin omgivning. Hon sa inte ett ljud när hon blev chipmärkt och vaccinerad, var helt tyst och lugn. Jätteduktig!
Just nu far hon runt i lägenheten och jagar sin favoritleksak, en liten boll med fjädrar... :)
 

RSS 2.0