Fixande och trixande...

Usch, nu har jag ångest och känner mig stressad, fastän jag egentligen inte behöver göra det... (stresstolerans noll, no shit Sherlock...)
Har försökt trixa lite med underbloggen http://thedevilmaycry.blogg.se/thisisme, men det har väl gått... nja, sådär, men får inte till det som jag egentligen vill ha det, och då blir jag bara irriterad och frustrerad...
Lite senare blir det stallet med miss P, och sedan ska jag iväg på möte... får försöka få i mig lite mat någonstans där också... (hela kroppen skriker av ångest och stress, tycker inte om, tycker inte om, tycker inte om!)

Ett KLIRR... och en dålig start på dagen...

Jag har precis ätit frukost, och ska (precis som jag brukar) fixa mig en kopp pulverkaffe. Jag sträcker mig upp i skåpet för att ta fram en kopp, och råkar knuffa till två glas, vilket resulterar i ett klirr och en helvetes massa glassplitter. Jag fick två småsår, ett litet på högra benet och ett annat litet på vänstra tummen. (Men tummen såg ändå ut som om den varit med i Texas Chainsaw Massacre.)
Så det blev att först sätta på plåster på tummen, (benet behövdes inte, det blödde noll... bara en liten röd prick...) hämta ett par dojor (eftersom jag var barfota...) och ta fram dammsugaren för att få bort alla småskärvor...  


Ridtur

Idag var jag ute en sväng med mr J-L, Elvis och Svarta. Hon lyssnar faktiskt mycket, mycket bättre nu, än vad hon gjorde när jag började rida, för då gjorde hon precis som hon ville, jag hade inte mycket att säga till om. Fast, det är väl egentligen inte så konstigt... hon rids inte så mycket som hon borde ridas...
Hade i alla fall en mysig ridtur med henne, hon är verkligen en go häst...!


Luft, luft! Jag måste få LUFT!

Igår kväll när jag skulle lägga mig och sova, så hände något svinotäckt... äter fortfarande den där satans sömnmedicinen Mirtazapin, och den fungerar fortfarande inte. (Har ätit den sedan den 12 september, alltså 2 veckor och 2 dagar.)
Hur som helst, när jag skulle försöka sova igår, så kunde jag helt plötsligt inte andas, vilket slutade i en panikattack, och då blev det ännu svårare att försöka andas...
Tillslut lyckades jag i alla fall få ner luft i lungorna, så att jag lyckades lugna ner mig, och lyckades tillslut somna... (Och nej, jag får fortfarande inte sova ordentligt.)


Be proud!

Jahapp, sista dagen på praktiken idag, för den här veckan alltså. Ska bli skoj att dra dit igen... fast jag börjar inte förrän klockan 10.00, men ändå...
I fredags var jag iväg till praktiken, inte för att praktisera, utan för att "visa upp" mig, så att han skulle veta vem jag var, när jag kom till praktiken på måndagen.
Paniken jag kände när jag vandrade iväg mot praktikplatsen i fredags var enorm, men jag klarade det!! Jag var så lycklig när jag gick därifrån, att jag faktiskt klarade det!! (Det säger en hel del, med tanke på att jag har social fobi...)
Jag hade lätt kunnat springa till månen och tillbaka, så jävla stolt var jag!

Trasigheten bor fortfrande inom mig, men jag kan i alla fall tränga undan den litegrann när jag är på praktiken...

8...9...10... Knockout!

Var iväg på boxning idag igen, och jag tror jag är ännu tröttare idag än vad jag var förra veckan... är helt slut!
Det enda positiva (som jag även påpekade för min kurator idag) är att jag är så trött så att jag faktiskt för en gångs skull får sova!
Det är riktigt skönt, men jag menar, jag kan ju inte köra boxning varenda dag för att få sova... så jag måste ta upp det här med sömnen nästa gång jag träffar honom...


Praktik och STRESS

Snart är det dags för dag 2 av min praktik... får se hur det går idag, och vad jag får hitta på. Måla idag igen, kanske? (Och nej, jag tycker inte illa om att måla, tycker faktiskt det är riktigt skoj.)
Var dagen igår tog vägen vet jag inte, den bara flög iväg!
På kvällen så kom min bror, hans sambo och deras son + min kusins son hit för att jag skulle hjälpa miss M (min brors sambo) att fixa inbjudningskort.
Sedan kom även min kusin och hennes man, de var på väg upp till min bror för att hämta sin son, men det behövdes inte, eftersom han var hos oss :)

Idag blir det en rätt stressig dag igen, och jag hatar att stressa. Ska ha praktik från 10.00-12.00, sen ska jag hem och äta, sedan iväg till min kurator för avslutande samtal (konstigt nog, jag undrar om hon ska sluta eller om de bara släpper mig vind för våg?), hem igen och sedan iväg på boxinng... fast den börjar förvisso inte förrän klockan 18.30, men ändå...

Praktik...

Första dagen av praktiken är nu avklarad. Jo, jag vet, jag slutade för flera, flera timmar sedan, men ändå! Det var roligt, och han som talade om vart jag skulle är jättetrevlig.
Miss P är på samma praktik som jag, hon är min handledare... och roligt hade vi! (Eller ja, det hade i alla fall jag!)
Imorgon blir det en rätt stressig dag (igen...), eftersom jag ska på min praktik, sedan iväg till min kurator, lämna en lapp och så ska jag lyckas ringa samtal också... får väl se hur framgångsrik jag är...

Walking down memory lane...

Imorgon var det dags då... jag känner samma fruktan nu, som jag gjorde som trettonåring, då jag låg vaken i sängen i princip hela natten och lyssnade på "Vacker utan spackel".
Varför kan jag ha haft så svårt att sova den natten, kanske ni undrar? Jo, det var då jag skulle försöka sova... dagen efter började jag sjuan.
Nu ska jag förvisso inte börja skolan, utan på en praktik... och skräcken är som stålsparkar i min mage... ångesten skriker i mitt öra och jag vet inte hur jag ska hantera det... hur ska jag lyckas med det?

Jag trodde faktiskt att det skulle bli bättre när jag började högstadiet, men ack så fel jag hade. Jag får lust att hånskratta åt den trettonåriga flicka som faktiskt var jag, som faktiskt trodde att allt skulle bli bättre...

Sömnen igen...

Jahapp, imorgon är det dags att ta the fight of fights.
Jag ska lyfta telefonluren och slå numret till en sekreterare, (En stor sak bara det, eftersom jag hatar prata i telefonen med folk jag inte känner.) som förhoppningsvis kommer meddela min läkare om att jag ringt, och ringa upp mig.
Då ska jag påpeka hur "bra" min medicin har fungerat (inte alls, med tanke på att jag sover lika bra som en hjort under brunsttid.), och kommer han att säga att medicinen måste tas i minst två- tre veckor innan den börjar fungera, så stryper jag någon.
Jag har inte fått sova ordentligt på flera jävla veckor, och har fått sova ännu sämre nu, efter att jag börjat med dennna medicin...

Skulle inte förvåna mig alls om det är en massa småfisk i medicinen som simmar runt i blodomloppet på mig, och att det är därför jag inte kan sova.

Låt mig få sova!

Jahapp, då har jag ätit min zombiemedicin sedan i måndags... sover jag bättre? Så fan heller! Har inte sovit så här jävla illa på flera, flera år! (Vilket säger en hel del, med tanke på att jag har haft sömnproblem i 10 år...)
Så nu tänker jag följa mammas råd, att bara äta denna skitmedicin tills helgen är över, och ringa min läkare på måndag och tala om att skiten inte fungerar alls.
"Du kommer att sova mer eller mindre oavbrutet i tre dagar i början när du äter denna medicin, men på dag fyra så kommer du sova som du ska."
Jotack, det har jag ju märkt...

Hur jag sov, behöver jag nog inte gå igenom igen, med tanke på att jag gick igenom det i mitt förra inlägg... men om ni inte orkar gå tillbaka och läsa det, så kan jag tala om att jag får sova i sisodär 30-60 minuter innan jag vaknar igen, sedan tar det en jävla stund innan jag somnar igen, för att sedan vakna igen, ligga och vrida på mig länge, somna om... ja, ni fattar...

Men nu ska jag ta och försöka sova, så får jag se hur länge jag får göra det... -.-

Zombiemedicin

Jahapp, ny medicin igen nu då... fast sömnmedicin den här gången...
Är inte sådär jätteförtjust i att proppa i mig piller (eller rättare sagt... jag hatar att proppa i mig piller.), men eftersom min läkare lovade mig att jag skulle få sova efter att ha tagit ett, så gav jag med mig. (Han varnade däremot för en av biverkningarna, som var viktökning... och om jag ökade i vikt så skulle jag sluta med dem.)
Han varnade mig också för att jag kunde sova i sisodär 3 dar efter att ha tagit medicinen... jippie... (de pillren kan lätt kallas zombiepiller...)
Men så blev inte fallet... jag har inte fått sova mycket alls i natt... jag ser "verkligen" fram emot ikväll...

Anledningen till att jag gav med mig, är enkel: Jag kan inte sova. Jag har inte kunnat sova ordentligt sedan jag var 14 år, så då tänkte jag att: "Okej, jag förlorar inget på att prova dem..."
Nu har jag testat ett sådant där piller (natten till idag) och vad händer? Jo, det kan jag tala om... har aldrig sovit så jävla dåligt som jag gjorde inatt... jag lade mig vid 22.00 ungefär (och då hade jag tagit pillret.), somnade inte förrän vid 23.30, vaknade igen vid 00.00, somnade igen vid 1.00, vaknade igen vid 1.30... och sådär höll det på, hela jävla natten.
Hade dessutom diverse krypningar och domningar i benen (men det visste jag i och för sig om att jag skulle kunna få, det stod om det i bipackssedeln.), inte så jävla trevligt direkt...

Så nu funderar jag på vad i helvete jag ska göra för att få sova ordentligt... för jag tvivlar på att jag kommer få sova något alls... det kanske spelar in att jag bara har ätit medicinen 1 dag, men för helvete, jag har ingen lust att äta en medicin i 2-3 veckor för att skiten ska börja fungera som den ska, med en ännu mer störd sömn än vad jag redan har...

Jag hade dessutom lite svårt att bestämma mig för om jag skulle ta i tu med sömnen eller ångesten först... så jag valde sömnen, för att (förhoppningsvis) få sova ordentligt någon gång, och jag märkte hur fan det gick... men som sagt, det har ju inte precis gått lång tid, men som jag skrev tidigare, har ingen lust att vänta i 2-3 veckor för att medicinen ska börja fungera... (nu vet jag ju inte om det gäller för sömnmedicin, eller om det bara är för ångestdämpande/antidepp osv, eller om det även gäller sömnpiller...)


Filmförslag

Just nu är jag rätt uttråkad, så då tänkte jag ta och glo på någon av filmerna jag fick i födelsedagspresent (eller julklapp...) för sisodär 3 år sedan av min bror... De kom i en sådan där box, fyra stycken... Frågan är bara vilken av dem jag ska kolla på...
Jag har inte ens öppnat filmerna för att se dem, och just nu har jag lite svårt att bryta förpackningen... har skitsvårt för att ta bort plasten från saker... plasten på startknappen till min xbox, som jag fick när jag var 16, sitter fortfarande kvar (det är alltså 8 år sedan jag fick den.), precis som plasten till min mobil sitter kvar... är väääldigt många som det kliar i fingrarna på för att ta bort plasten...
Nu kom jag ifrån ämnet litegrann... hur som helst... filmerna var det ja, de kommer här:

De fyra jag har att välja på är:
Pulp Fiction av Quentin Tarantino (Ska snabbt erkänna att jag inte har sett hela...)

Planet Terror av Robert Rodriguez (Hade aldrig hört talas om filmen förrän jag fick den...) "En minst sagt ovaligt beväpnad kvinna vid namn Cherry och hennes kampsportskunnige partner och några få andra går till mottattack mot en samling mordiska, smittade människor, så kallade sicko. De kämpar för att hitta en sista trygg plats på Planet Terror."

Sin City av Robert Rodriguez (Den här filmen har jag däremot sett massor av gånger, och klarar numera inte av att se filmer som Elijah Wood är med i, tycker hans karaktär i den här filmen är läskig som fan, och de där ögonen skrämmer skiten ur mig...)

Death Proof av Quentin Tarantino (Jag undrar hur paranoid jag kommer att vara efter att ha sett den här, med tanke på vad den handlar om...) "Quentin Tarantino låter tjejerna glänsa i Death Proof som är en blandning av skräck, action och biljaktsfilm. Kurt Russel spelar huvudrollen som Stuntman Mike, en ärrad rebell som förföljer och dödar unga kvinnor med sin monsterbil."

Ni kanske undrar varför jag skulle bli paranoid efter att ha sett den sista filmen? Jo, därför att det är en tjej som killen plockar upp och efter att han har plockat upp henne, säger han:
"Detta är världens säkraste bil... om du sitter där jag sitter..."
Jag råkar veta det bara för att min bror, hans sambo och pappa har sett den här filmen... så ja, lite lätt nojig är jag redan nu, trots att jag inte ens sett filmen i fråga...


RSS 2.0